Csillagoldal

Csillagoldal

star

Mi a Csillagoldal (Starlink)?

 A Starlink a világ minden táján élő olyan emberek webes hálózata, akik felismerik az elme és a szív fényszimbólumára való koncentrálásban rejlő erőt. A szimbólum, mely ezt a weboldalat inspirálta, a hatágú csillag – az egyensúly, a harmónia és a mindenben jelen lévő spirituális élet gyönyörű szimbóluma. A hatágú csillag lehetővé teszi, hogy szívünk megnyíljon egyszerűségében és bárki, aki használja, önmaga és az emberiség gyógyítójává válhat.  

Mit jelent a csillag szimbólum?

 A hatágú csillag egy ősi szimbólum, amely egyik konkrét valláshoz sem köthető. Formáját legkönnyebben úgy képzelhetjük el, mint ami két háromszögből áll. Az egyik háromszög felfelé mutat, reményeinket és vágyainkat jelképezi. A másik lefelé mutat, a mennyei áldásként felénk áradó fény szimbólumaként. E két háromszög felosztás nélkül egyesül, a tökéletes egyensúlyt jelképezve – az élettől kapott és az élet számára nyújtott ajándékok közötti egyensúlyt. A csillag egy szimbólum. Isten egyik aspektusa. A felosztások nélküli, belső határok nélküli csillag, a mesterlélek jelképe. A mindennapi emberi élet teljes átalakulását és megvilágosodását jelzi, a tökéletesség, egészség és boldogság állapotát.  A hatágú csillag másrészről azt a lelket szimbolizálja, aki már megtalálta a fényt és eljutott a kiegyensúlyozottság állapotába. A beavatott szimbóluma, aki megvalósította az egyensúlyt, és harmóniába hozta az élet extrém és ellentétes megnyilvánulásait.

 Hogyan dolgozzunk a csillaggal?

 3, 6, 9, és 12

 A csillag arra emlékeztet, hogy a különböző vallási utak végül is mind ugyanoda vezetnek – a béke és harmónia állapotába. Arra emlékeztet, hogy lehetőségünk van jó szándékkal Istennel munkálkodni, és előmozdítani a Föld, földi körülményeink, az egyének és az állatvilág gyógyulását.

 Hogyan vizualizáljuk a csillagot?

starlink

Nézz az itt látható csillagra. Ne erőlködj, csak lazíts és egyszerűen légy tudatában a szeretet, bölcsesség és béke e hatalmas szimbólumának. Egy idő után már csukott szemmel is látni fogod.

Egy másik lehetséges mód: hunyd le a szemed, és képzelj el magad előtt egy fénypontot. Lásd, ahogy minden egyes lélegzettel egyre fényesebbé és nagyobbá válik, míg olyan lesz, mint a Nap, de természetesen nem bántja a szemed. Mikor már képes vagy elképzelni a Napot, egy csillagot láthatsz benne. Talán segít, ha vizualizálod, amint a két háromszög egyesül. Gyakorold kitartóan, még ha eleinte csak pillanatokra jelenik is meg.

 A csillag mint meditációs jelkép

 Ha már meditáltál korábban, tudod, hogy micsoda erő rejlik egy egyszerű tárgyra vagy szimbólumra való koncentrálásban. A különbség az, hogy a csillag egy dinamikus jelkép. Ez a csillag ugyanis fényt sugároz magából. Ahogy a légzésed elnyugtatod, hagyd hogy a képzeleted megteremtse az egyszerű, ragyogó csillagot. Először nehéznek tűnhet erre a formára koncentrálni. Valójában ez az egyik előnye. Bizonyos értelemben igazán koncentrálnod kell, hogy lásd. Másrészt ha túl erősen koncentrálsz, eltűnik a kép. Nyugtasd hát el elméd. Érezd, ahogy a szívedből erőfeszítés nélkül, könnyedén kiindul a koncentráció. Lehet, hogy képes vagy meglátni mind a hat csúcsát, de ne aggódj, ha nem sikerül elsőre. Csak erősítsd azt az érzést, hogy egy hatágú, fénylő csillagot látsz.

A meditáció a teljes egység élményét nyújthatja, de valójában csak fókuszálnod kell, ahogyan lélegzel. A hatása nagyon erős. Először is segít, hogy nemcsak a szíved, de tested minden sejtje megnyíljon a fénynek. Ez a fény kiárad belőled és megérint másokat. A Gyógyítás oldalon megtalálod, hogyan használhatod mások gyógyítására. Használd a fenti csillag jelképet, hogy elkezd a meditációt, vagy kattints ide. Még több megerősítést, meditációt és imát találsz a Star Prayer Page weboldalon.

 Mindennapi csillag-ötletek

 „Tekinteted mindig a csillagra szegezd, engedd, hogy irányítsa az életed. Mert a ’most’ az örökkévalóság.  A rezgések, melyeket ma útjukra indítasz, a jövődet teremtik meg. Életed során tarts ki az igazság, szépség és szeretetreméltóság ideáljai mellett. És ezzel megteremted a holnapod. A jelen megpróbáltatásai a múltbéli rezgések következménye. Így hát a jelen az örökkévalóság, mert tükrözi a múltat és megteremti a jövőt.” White Eagle

„Gondolataid pozitívak legyenek, szíved középpontjából sugározd ki a fényt, engedd, hogy teljes fényében ragyogjon fel a szívedben levő csillag, mely körülvesz és védelmez. Ne engedd, hogy aurád elhomályosodjon, a szépség és ragyogás színeit sugározd magadból, hogy szétoszlasd a földet körülvevő sötét felhőket.” White Eagle

 A csillag szimbólum mindennapi használata

 Szeretnénk megosztani veled egy barátunk a Starlinknek küldött levelét, esetleg hasznosnak találod.

„Tegnap nagyon felzaklatott és megbántott egy barátom. Annyire feldúlt, hogy valósággal belebetegedtem, s az első reakcióm a bosszú volt. De miután egy ideig fel-alá járkáltam a házban, inkább egy bölcsebb utat választottam. Leültem és magam elé tettem a csillag kártyáját, s néztem egy ideig, hogy megnyugodjak. Nem az egész csillagot láttam, hanem a két háromszöget, és egy idő után (pár perc) egész testem és elmém békésen elnyugodott. Én pedig igazán meglepődtem a csillag csodálatos hatásán. Majd kisugároztam a csillagfényt az engem megbántó barát felé. Nagyszerű élmény volt!”

 Csillagimák

 „Hogy segítséget kapj, szeretettel nyisd meg a szíved Istennek, az Isteni Szeretetnek. Majd vizualizáld magad előtt a csillagot, egy ragyogó Fénycsillagot. Koncentrálj, és lásd, mint lesz egyre nagyobb és fényesebb, ahogyan a sugarak alászállnak azokból a magasabb, mennyei szférákból. A fény egyre ragyogóbbá válik, teljesen áthat és feltölt erővel és fénnyel. A csillag ereje csodákra képes, de amikor átadjuk magunkat Istennek, nemcsak megnyílunk vágyaink beteljesülésének, hanem arra az erőre, nyugalomra és bölcsességre is szert teszünk, amellyel el tudjuk fogadni, bármi történjék is. Ez végül elhozza egy mélyebb lelki út harmóniájának igaz örömét.”

„Mindig a csakra felső háromszögével és a csillaggal dolgozz. A háromszög a csillagban van – a te háromszöged a talpán nyugszik, a csúcsán álló háromszög pedig áthatja azt, ahogyan felülről egyesül vele, egy csillagot alkotva. Te ebben a csillagban vagy, tudatára ébredsz, hogy benne vagy, és erősíted a csillag erejének tudatosságát, hogy megtörténjen a csoda. Ám ne feledd, ez nem a te akaratodból történik. Ez Isten ereje, Isten akarata. Csak Isten tesz csodát. Isten a mindannyiunkban jelenlévő fény, s egyedül Isten adhat vagy megtagadhat, az Ő bölcsessége szerint. Reméljük, megérted ezt, és nem erőlteted, hogy a dolgok a te elképzeléseid szerint történjenek. Legyen meg Isten akarata mindenben!” White Eagle 

Gyógyítás a csillaggal

 Hogyan használjuk a csillagot gyógyításra?

Először idézd fel a csillag képét az elmédben vagy a szívedben, így fényt sugárzol ki, mely szeretet, bölcsesség és erő. Majd vizualizáld a csillagot magad előtt, benne a személyt vagy a problémáját, amin segíteni szeretnél. Ne a szenvedését képzeld el, hiszen te abban szeretnél neki segíteni, hogy visszatérjen az egységbe, az egészségbe. A meggyógyult, egyensúlyba került személyt  vagy állapotát lásd. Figyelemreméltó, hogy mit érhetsz el a gondolat erejével, mert a gyógyító csillag a személy saját öngyógyító képességét, erejét és megértését serkenti. Tudd, hogy a csillag átalakító ereje valós, és mindig lelki szinten működik. A csillag a tökéletes egészség, jóllét és harmónia szimbóluma. Azt jelenti, hogy nemcsak a betegség oka, de maga a betegség is megszűnik.

Ugyanígy járhatsz el a világ bajaival is, háború, éhínség, járvány, bármilyen szenvedés esetén. Vizualizálhatsz a csillagban egy állatot, vagy az állatokat általában, a környezetet, amelyben élnek. Valójában az egész bolygót is a csillag fényében tarthatod. Így megteheted a tőled telhetőt, ahogyan a gyerekeid is. 

Csillag-fókusz 

A csillagfény sugara

Az Emlékezés lelkileg hangsúlyos idején, a béke és a végtelen együttérzés gyönyörű energiáival telve…

Gondoljunk együtt a csillagra.

Tekintet nélkül az események jó és rossz oldalára, a csillagban tartjuk világszerte mindazokat, akiket háború és konfliktus sújt. A csillagban tartjuk azokat a családokat, akik tagjai harcolnak, és azokat is, akik életüket vesztették a múltban vagy a jelenben. Tartsuk a világot az egyetemes Krisztus Csillag szeretetében és tökéletes egyensúlyában, és a Béke Hatalmas Angyala alatt.

Erősítsd meg: HISZEK A FÉNY EREJÉBEN.

                       BÍZOM ISTEN TÖKÉLETES TERVÉBEN.

                       HISZEK A CSILLAG EREJÉBEN.

 Hogyan indult a Starlink?

 A Starlink a White Eagle nevű szervezetből ered, melyet 1936-ban alapítottak Nagy-Britanniában, s amely mára világméretűvé nőtt. A Páholy White Eagle tanításainak lelki bölcsessége alapján működik. White Eagle tanításai arra bátorítanak, hogy a minden lény iránti szeretet, elfogadás és szolgálat útján járjunk, és megteremtsük magunkban a belső békét és az örök lelki természet tudatosságát. White Eagle azt tanítja, hogy a csillag erős szimbóluma segíti a meditációt és imádságot. Védelmez és gyógyít, gyakran csodálatos módon, mert a legmagasabb lelki célhoz és minden élet eredetéhez kapcsol bennünket. A Starlink önállóan működik. Nem szükséges a White Eagle Páholyhoz csatlakoznod, de a weboldal elérhető a lenti címen, és kérésre postán is küldünk információt. A White Eagle kiadványok között van egy átfogó könyv a csillagról, címe A Csillagfény könyve, mely White Eagle szavain alapul. Minden háromszög a talpán nyugszik, mely az alapja, de a csillag a csúcsán áll. Így a Starlink munkája is a minimális szervezéssel végezhető.

A csillagfény kisugárzása

Valahányszor csak teheted, 3, 6, 9 és 12 órakor, amikor legerőteljesebb az ima hatása, hunyd le a szemed és vegyél néhány lassú, mély lélegzetet – lazíts és engedd el. Vizualizáld a hatágú csillagot a korábban leírtak szerint. Képzeld el, hogy a csillag fényét lélegzed be, és gyógyító, harmonizáló szeretet, bölcsességet és erőt lélegzel ki. Lazíts, és érezd, hogy e munka a szíved csendjéből fakad. Csak légy csendben a csillag alatt, és engedd, hogy a fény kisugározzon a szívedből. A csillag szívéből kiáradó fényben tarthatod az egész emberiséget, bizonyos helyeket és embereket, ismerősöket, állatokat és magát a Földet is. S ez a csillag a te szíveddel kapcsolódik össze.